3 tips om HSP, Sterke Wil, Verlatingsangst, pittige gedrag te verminderen  – Gratis video

slaap tips kids

Geef je ongeboren baby al een mega kado!

De Babyfluisteraar

Hoe fijn zou het zijn als je al tijdens je zwangerschap met je ongeboren kind contact hebt? Dat je zelfs al kan communiceren met je kind? Dat kan!

Wanneer je dit geregeld doet dan zorg je er zelfs voor dat je kindje na de geboorte minder huilt, goed slaapt en minder last heeft van reflux of darmkrampjes.

In drie stappen kan ik je dit leren en je geeft jezelf en je kind al een geweldig kado voor hij of zij op de wereld komt!
Ook leuk om kado te geven als zwangerschapskado!

Negen maanden wachten om pas echt te kunnen praten tegen je baby..dat is best lang!

Wij hebben de oplossing.
De babyfluisteraar tool

Stel je voor dat je al tijdens de zwangerschap in contact kan komen met je baby? En dat dit zelfs hem of haar al mega helpt om na de geboorte minder last van darmpkrampjes, reflux of veel wakker worden te hebben? Dan zou jij dat als aanstaande moeder toch doen?

Wij hebben het voor je. Snel, kort, mega effectief & heel leuk!

Een pittige zwangerschap, heftige bevalling, slapenloze nachten….

Als zwangere word je er continu voor gewaarschuwd.

Dat is best wel spannend.

Waarschijnlijk hoop jij onwijs dat alles goed zal verlopen en na de bevalling mee zal gaan vallen. Logisch! Maar men zegt altijd, dat heb je niet in de hand. 

DAT HEB JE WEL!

Je mist één tool: De babyfluisteraar Tool!

Kindercoach
Kindercoach 4-21 jaar

Geniet van Me & We Time met je baby in je buik!

Een echte musthave!

Ik ben Romelia. Ik werk al 18 jaar met kraamvrouwen, ouders, kinderen en baby’s als verpleegkundige, maatschappelijk werker, jeugdhulpverlener en als ouder- en kindercoach. Door deze jarenlange ervaring heb ik ontdekt hoe waardevol het is om zo vroeg mogelijk in contact te komen met je kind.

Doe je dat en ben je ook echt bewust van je lichaam en je baby die daar groeit dan creëer je iets wat je niet kan geloven!
Door zelf via drie handige stappen met je kind in contact te komen en als het ware al te fluisteren en te communiceren met je baby zorg je dat hij of zij na de bevalling een grote kans heeft om:

 • goed in- en door te kunnen slapen
 • minder huilt
 • minder last heeft van onrust
 • minder stress
 • minder kans op darmkrampjes of reflux heeft.

Daarnaast creëer je al een band met je kind. Al direct na de geboorte ga je merken dat dit veel heeft gedaan voor je baby.
Wanneer de bevalling pittig is geweest gaan deze oefening jou en je kind helpen om dit goed te verwerken en in rust te komen.

kind tips

“Mijn baby reageerde direct!”

Ik was even bang dat het te zweverig was, dat was het juist niet!

De korte workshop is zo leuk. Mijn baby reageerde direct erop! Ik voelde direct trapjes en ook een diepe rust over mij heen komen. Dat was zo fijn!
Een dag later betrapte ik mezelf erop dat ik spontaan tegen hem ging praten dat was iets wat ik eerder niet deed.  Het gaf mij meer rust en vertrouwen omdat ik echt contact had met mijn zoontje.

Na de geboorte, die helaas heel pittig was werd hij direct rustig door de oefeningen die ik van uit de workshop met hem deed!
Hij herkende het overduidelijk omdat we het al zo vroeg hadden geoefend.
Waar mijn oudste kind zoveel onrust had door net zo’n heftige bevalling  had mijn zoon dat juist niet. Omdat ik al tijdens de zwangerschap zijn stress had verminderd.

Ik raad deze workshop echt aan!

Jessica, 33 jaar

Moeder van Bob van 3 maanden en Juul van 3 jaar

“Ik vond zwanger zijn niet zo leuk”

Ik had mij heel wat voorgesteld van zwanger zijn. Ik had het echt geromantiserd. maar het eerste trimester was ik echt heel ziek. Ik heb onwijs veel moeten braken. Ik heb er zelfs medicatie voor gekregen. Ik heb zelfs één keer gedacht dat ik nooit zwanger had willen worden als ik dit had geweten. ik ging mij daar in het wteede trimster toen ik mij een stuk beter voelde zo onwijs schuldig over voelen. 

Totdat ik deze tool kocht. Ik kon eindelijk in contact komen met mijn baby. Ik heb tijdens de relaxt oefeningen aan mijn baby alles verteld en het voelde zo als een opluchting! Romelia leerde mij hoe ik mijn schuld gevoel kon omzetten naar rust. 

Sindsdien zit ik echt op die roze wolk. Ik voel mij zelfs een stuk meer zelfverzekerder. Ik voel mij al echt moeder door deze korte training. Ik voel nu gewoon wat ik en mijn baby nodig hebben en dat is zo fijn! Ik ben hele blij dat ik het heb gedaan. Ik moet nog bevallen maar ik zie er niet tegen op, ik weet wat ik voor mezelf en mijn baby kan doen om er zo goed mogelijk doorheen te komen. Dat is zo fijn!

Floortje, 27 jaar

Moeder van ongeboren baby …

“Ik dacht dat ik al contact had met mijn baby. ”

Sinds dat ik zwanger ben klets ik al tegen de baby. Dus ik dacht dat ik allang contact met hem of haar had. Ik kreeg deze babyfluisteraar tool kado van mijn zusje.

Ik was even sceptisch, ik hou niet zo van zweverig gedoe. Maar dta was dit helemaal niet! het was zalig! Lekker ontspannen en echt contact maken met je baby. Toen ik dta deed, zo hij of zij liet van zich horen! Ik voelde direct kleine schopjes en ik voelde mij ineens zo ontspannen en relaxt! Ik luister nu dagelijks naar de fragmenten vooral fragment twee vind ik het allerfijnste. Ik ben nu 36 weken zwanger en ik voel mij zalig! het heeft mij enorm geholpen om mij goed te voelen en ik voel het ook aan de baby dat hij of zij een stuk rustiger en lijkt wel relaxter is in de buik.

“Pas bij zwangerschap drie kwam ik deze tool tegen. Wat een verschil!”

Ik heb inmiddels drie kinderen. Ik ben deze babyfluisteraar tool tegen gekomen toen ik zwanger was van mijn jongste kind. Wat vind ik dat achteraf gezien jammer! Ik had alle mijn drie kinderen dit gegund. Ik merkte echt het verschil toen mijn jongste was geboren. Ik kreeg hem direct rustg en hij herkende het echt! Zo bijzonder was dat. Nog steeds pas ik het toe nu hij al zes maanden is. Hij slaapt sneller in en sliep veel sneller al door. Goud waard deze training!

Raisie, 36 jaar

Moeder Danie 6 jaar, Evie 4 jaar en Josie 6 maanden

Happy child happy parent

Ook leuk om als zwangerschapskado te geven!

Je bent zo blij dat je vriendin, vrouw of goede vriendin zwanger is. Misschien wel van haar eerste kind of tweede of derde.
Jij gunt haar nu al contact met haar ongeboren baby. Dan ben je hier op het goede adres! Er is geen andere geboortepsychologie specialist die dit heeft ontwikkeld in Nederland! Ik kan je garanderen dat zij intens gaat genieten van het contact met haar baby wat ze nog nooit zo heeft ervaren én het zal onwijs veel rust voor de ongeboren baby gaan geven! Hier zal de baby zijn of haar gehele leven nog profijt van hebben! Een top kado toch? 

Na aankoop ontvang je in de eerste email een leuke digitale kadobon & uitleg hoe je de inloggegevens kan aanpassen zodat de mama makkelijk kan inloggen. 

In drie stappen in contact komen met je ongeboren baby. 

Romelia leert jou via drie zeer korte video’s hoe je zelf echt in contact komt met je ongeboren baby. Ze laat jou als het ware zelf met je baby ‘fluisteren/ communiceren’. 

Wist je dat wanneer je echt in diep contact met je ongeboren baby komt dat dat onwijs veel voordelen heeft?

 • Je vermindert de stress beleving van je baby
 • Je zorgt ervoor dat hij of zij na de bevalling veel beter zal slapen
 • Veel beter zal kunnen eten
 • Minder last van reflux krijgt
 • Minder last van darmkrampjes krijgt
 • Veel beter in slaap zal komen
 • Veel beter zal doorslapen
 • wanneer je hetzelfde gaat zeggen als je kind geboren is zal hij of zij daar veel sneller van kalmeren
 • je baby minder onrustig zal zijn
 • je baby van een pittige zwangerschap minder last zal hebben
 • je baby van een pittige bevalling sneller hersteld.

Niet alleen voeding gaat door de navelstreng maar ook de gevoelens van de moeder gaan er doorheen. Er zit gene poortje dat dta word tegengehouden. Daarbij is een baby is al aanwezig vanaf de bevruchting dat start niet bij drie jaar wanneer we ons echt gebeurtenissen kunnen herinneren.
Wanneer je dus zo vroeg mogelijk echt in contact komt met je ongeboren baby en communiceert met je baby dan zal hij of zij daar enorm veel baat bij hebben. Door die communicatie kan je bewust fijne gevoelens creeren en de stress level van je baby laten dalen.
Dit is gebaseerd op de geboortepsychologie.

"

Geniet van het kletsen met je baby in je buik!

Echt kletsen met je baby in je buik. Klinkt gek he? Waarschijnlijk praat je er weleens tegen. Maar wist je dat wanneer je dat via de baby fluisteraar tool doet dat een geweldige leuke ervaring voor jou is! Ook voor je baby! Je baby hoort je echt!

"

Is het zwanger worden pittig geweest?

Wanneer het zwanger worden pittig is geweest of je hebt meerdere miskramen gehad dan doet dat wat met je.
Dan is vertrouwen op deze zwangerschap echt onwijs spannend en ook pittig voor je. Via de babyfluisteraar tool leer je je meer ontspannen en te gaan genieten van je zwangerschap. 

"

Heb je veel last van zwangerschapshormonen?

Vaak geeft dat stemmingswisselingen dat is echt heel naar. Door deze tool krijg ej dat zeker (een deel) onder controle en dit zal ook voor je baby heel prettig zijn! 

"

Heb je een pittige zwangerschap?

Een moeder die een pittige zwangerschap heeft voelt zich vaak ook schuldig naar de ongeboren baby toe. Dit kan je gaan laten verdwijnen door echt in contact te gaan komen met je ongeboren baby. Je zal je zeker snel opgelucht gaan voelen!

"

Wil je je kind een kado voor zijn of haar hele leven meegeven?

We weten allemaal dat stress slecht is voor ons. Maar HOE verminder je dat dan? Stel je eens voor dat je deze les je ongeboren baby al in de buik kan leren?
Wauw, dan heeft hij of zij daar al vanaf het begin van zijn of haar leven een mega tool in zijn of haar rugzakje zitten!
Dat wil je toch? 

Wat ga je leren?

 

Romelia leert je hoe je in contact kan komen met je ongeboren baby. Ze zal je eerst in video 1 vertellen hoe het precies werkt en hoe het nu eigenlijk kan dat het jou en je baby zo kan gaan helpen. Ze zal je echte wetenschappelijk feiten vertellen.
De babyfluisteraar klinkt zweverig maar dat is het niet.

In video 2 leert Romelia jou hoe jij heel diep kan gaan ontspannen. Jouw baby zal daar direct op gaan reageren en jij gaat je zalig voelen! Het lijkt net of je wakker word na een zalige nacht slapen. Door je vele hormonen zal je je zo niet altijd voelen. Door deze oefening die heel makkelijk toe te passen is en de warme begeleiding van Romelia word het een makkie!
Als bonus zit er bij deze video een geluidsfragment zodat je het overal makkelijk kan beluisteren.

In video 3 leert Romelia hoe je dan echt contact met je baby kan gaan maken. Ook leert ze je hoe je zelf tegen je baby kan gaan ‘fluisteren/communiceren’.
Je baby gaat hier echt heel veel aan hebben en waarschijnlijk zal je kind dit als hij groter is zich ook nog herinneren!
Hoe dat precies werkt leg ik je ook in deze korte training uit.
Ook bij deze video zit als bonus een geluidsfragment erbij.

Als tijdelijke bonus zit er een digitale een werkblad waarin Romelia hele leuke praktische tips heeft geschreven om in contact te blijven met je baby.

Babyfluisteraar Tool

ter waarde van € 49,95 nu tijdelijk voor

€24.95

 • Online programma.
 • Op je eigen tempo te volgen.
 • 12 maanden toegang.
 • Het zal voor jou en je baby levenslang resultaat opleveren.
 • Vermindert stress voor jou en je ongeboren baby.
 • Je gaat kunnen communiceren met je baby wat de band al direct verstevigd.
 • Je gaat nog meer genieten van je zwangerschap.
 • De andere ouder gaat het als heel fijn ervaren omdat het verschil hoe de zwangere zich voelt duidelijk te merken zal zijn. Ook maakt in contact komen met de baby je zielsgelukkig en daar kan je zeker de andere ouder van mee laten genieten!
 • De babyfluisteraar is een heel leuk zwangerschapskado, met digitale kadobon toegevoegd in de eerste email na aankoop.
 • Bonus 1: Twee geluidsfragmenten van video 1 & 2 zodat je de oefeningen overal gemakkelijk kan beluisteren.
 • Bonus 2: Een digitale werkblad met praktische tips om nog beter in contact te komen met je ongeboren baby.
 • Je maakt ook nog kans op een hele leuke bonus! In de email na aankoop lees je hier meer over!
 • Wanneer je baby is geboren ontvang je een kraamkado per email.

  [et_bloom_locked optin_id=”optin_2″]

  Ebook De Babyfluisteraar

  [/et_bloom_locked]

  Veelgestelde vragen

  Zijn de oefeningen schadelijk voor mijn ongeboren baby?

  Nee, het zijn ontspanningsoefeningen die je gaat leren en het aanspreken van je ongeboren baby die gebaseerd is op de geboortepsychologie.
  Perinatale en Prenatale psychologie. Het is wetenschap en hoe ons lijf werkt en niet schadelijk. 

  Ik wil die als zwangerschapskado geven, hoe werkt dit?

  Je kan het aankopen en je eigen gegevens in de winkelmand invullen.

  In de eerste automatische email na aankoop ontvang je standaard een kadobon standaard digitaal kan geven of kan uitprinten.

  Daarbij krijg je in die email uitleg hoe je de gebruikersnaam en wachtwoord kan veranderen en door kan geven aan degene die je het kado doet zodat zij in de online omgeving kan.

  Het is heel eenvoudig en een heel leuk kado om te geven en voor de zwangere om te ontvangen. 

  Hoelang kan ik de training doen?

  Je behoud toegang voor twaalf maanden.

  Medici, consultatiebureau of coach passen dit niet toe hoe kan dat?

  Waar mijn werk op gebaseerd is heet: de perinatale of prenatale psychologie. Oftwel geboortepsychologie. Dit is nog zeer onbekend en word nog maar amper toegepast in onze maatschappij.

  Maar het is wetenschap en wellicht kan jij deze professionals verassen dat het jullie toch lukt.
  Laat je nooit zeggen dat is niet kan of iets niet klopt. Als jij een JA voelt als ouder moet je daar altijd naar luisteren!