3 tips om HSP, Sterke Wil, Verlatingsangst, pittige gedrag te verminderen  – Gratis video

slaap tips kids

IN 5 STAPPEN NAAR
ONBEZORGD OUDERSCHAP

Happy Child, Happy Parent

Hoe fijn zou het zijn als je kind zonder huilen afscheid van je kan nemen bij school of geen woede aanval meer heeft als iets niet mag. Of dat je kind niet meer bang is voor het in slaap valt of bang wakker wordt in de nacht. 

In 5 stappen leer je hoe je dit zelf kunt oplossen met de Happy Child, Happy Parent online training. 

Slecht slapen, vroeg wakker, hooggevoelig, faalangst, slecht eten, niet stil zitten…

Wij hebben de oplossing.
HAPPY CHILD, HAPPY PARENT

Geen opvoed tips die maar kort werken. Je achterhaalt namelijk de ware reden achter het gedrag. 

Snel, effectief en blijvend!

Je ziet je kind struggelen dagelijks en niet helemaal happy zijn.

Dat doet pijn. 

Je wilt zo dat ze onbezorgd door het leven gaan.  

Waarschijnlijk heb jij al enorm veel geprobeerd om je kind te helpen. Maar je weet niet meer wat nog helpt. Misschien heb je het soms al een beetje opgegeven?

NIET DOEN!

Je mist één tool: Happy child, happy parent!

romelia simon geboortepsychologie kinder psycholoog

99% Slagingskans*

In vijf stappen leren hoe jouw kind gelukkiger kan worden.

Romelia leert jou via zeer korte video’s hoe je zelf de geboortepsychologie kan toepassen bij je kind. Je ondergaat geen psychologische sessies met je kind. De start van jouw kind was heftig je bent erg benieuwd wel effect het precies op jouw kind heeft gehad. Je vind het fijn om de training in jouw eigen tempo te doen. Direct een langere coaching van Romelia vind je niet nodig. Je vind het fijn om online een training te doen, net als je ene opvoed boek leest maar dan interactief.

Je gaat via een vragenlijst kort onderzoeken wat de reden bij jouw kind is geweest voor het:

 • Het vele huilen van je baby
 • Een zeer onrustige baby
 • Slecht inslapen
 • Sterke wil
 • De verlatingsangst
 • Angstig zijn
 • Hooggevoeligheid
 • Faalangst
 • Sociaal onhandig gedrag
 • Driftbuien
 • Slecht doorslapen

Weet je die reden dan wordt het echt eenvoudig om het probleem waar jij vast al heel lang de juiste oplossing voor probeert te zoeken eindelijk ook echt op te lossen!

"

Is je jonge baby een huilbaby?

Heb jij de huisarts, homeopaat al bezocht maar niets hielp? Jullie zijn er vast terecht machteloos door geworden. 
De alertstand van je baby staat aan, die kan uit!

"

Krijg je avond terug!

De hele avond ben je bezig om je kind te helpen om in slaap te komen. Het is erg vermoeiend. Jij hebt je avond nodig op te laden. Dat is onwijs belangrijk voor elk mens en elke ouder! Of heb je het al opgegeven en laat je je kind huilen of lang lezen? Ook dat voelt vast niet goed. Ik ga je je avond teruggeven!

"

Heb je de slechte nachten al geaccepteerd?

Een kind en een lijf heeft voldoende uren slaap nodig. Elk lijf heeft dat nodig, genetische slechte slapers bestaan niet! Wat wel bestaat is een alert stand van een lijf en daarom lukt doorslapen en een normale aantal uren slapen niet. Die alert stand kan uit! Die moet uit zijn om goed te kunnen slapen. Ik leer je dit in vijf eenvoudige stappen.

"

Achterlaten bij de opvang of op school is een drama?

Je kind wil niet naar de opvang of naar school. Elke dag is het weer een enorm drama. Je ziet er tegenop. Elke dag weer. Je hebt alles al geprobeerd. Deze tool zorgt ervoor dat we de verlatingsangst van je kind bij de wortel aanpakken.

"

Die woedeaanval in de supermarkt of op straat

Je neemt je kind het liefste niet meer mee om iets te kopen of überhaupt is jouw vrije dag nu vaak overleven. Als iets niet mag word je kind woedend. Een sterke wil, ook dat lossen we op met de Happy Child, Happy Parents tool.

*slagingskans is wanneer alle stappen goed zijn doorgelopen

kind tips

Voorbeeld verlatingsangst

Een kind van vier jaar wil niet naar school, elke dag is het enorme drama.

In de vragenlijst kruizen de ouders aan dat hun kind na de geboorte van de ouders is gescheiden. Moeder moest direct naar de OK en vader ging mee en het kind moest naar de couveuse afdeling. Vader wist dit niet en was zelf zijn kind even kwijt. Moeder zag haar kind pas na 24 uur… Ineens valt het kwartje bij hen. Hij wil niet van hen weg omdat hij bang is het weer te ervaren. Opmerkingen als: “wij komen terug”, “niet bang zijn, nergens voor nodig” werken niet. Want ze zijn al keer weggegaan en toen was het vreselijk voor hem. Dat wil hij nooit meer.

Totdat hij leert dat hij heel bang is door wat hij als baby heeft meegemaakt en dit eigenlijk best wel logisch is. Die angst overwin je met erkenning, begrip en stap voor stap leren vertrouwen. 

“Bij alle drie mijn kinderen heb ik deze training toegepast.
Het werkte!”

Ik zocht al jaren naar oplossingen voor onze zoon die zes keer per nacht wakker werd. Vele onderzoeken, artsen en coaches hebben wij al gehad. Maar het hielp dan even maar daarna sliep hij weer zo slecht.

Deze training is goud! Het vertelt je info over het reptielenbrein van je kind die ik zo graag eerder had willen horen! Ik vond het ook zo leuk om te doen. Romelia is lief, enthousiast maar ze legt alles ook zo goed uit. Het zijn hele korte video’s waardoor het niet zo hele veel tijd kost.

Onze Teun slaapt serieus nu na 2,5 jaar eindelijk door! Wat ik nooit had verwacht dat deze Tool die ik voor onze Teun aanschafte ook heb kunnen toepassen om mijn twee andere kinderen. Ik heb één zoon met een zeer sterke wil en een hooggevoelige dochter. Ook hen heb ik hiermee kunnen helpen.

Ik heb ook live contact met Romelia gezocht omdat ik graag nog eens wilde sparren over mijn twee andere kinderen. Ik vond het erg helpend en leuk die live sessies met romelia. Bij Romelia voelde ik mij diretc op mijn gemak. Ze is spontaan, heel lief en begreep mij direct en had direct praktische tips die ook goed werkten!

Ik heb mijn zelfvertrouwen als ouder terug, ik deed niets verkeerd alleen ontbrak er belangrijke tools die ik ook niet kon weten. Nu wel en ik ben er zo blij mee! Ik zeg doen!

Karlijn, 42 jaar

Moeder van Luuk 6 jaar, Fleur 4 jaar en Teun 2,5 jaar

“In het begin dacht ik, eerst zien dan geloven! Maar het resultaat was 100%!”

Onze zoon sliep al vier jaren bij ons in bed, wij vonden het ook lastig om hem los te laten.
Maar hij werd echt te groot het werd echt tijd dat hij in zijn eigen bed ging slapen. Hij wilde ook voor het eerst bij vriendjes gaan logeren maar durfde niet omdat hij niet zonder ons kon slapen.

Door deze geweldige tool ging het serieus na een week oefenen wel!
We leerden dat het eigenlijk zo logisch was dat onze zoon nooit zonder ons durfde te slapen en ook dat ik als moeder hem graag bij mij had in de nacht.
Ik ontdekte dat de start van onze zoon daar alles mee te maken had. Hij is direct na de geboorte van ons gescheiden en dat vond ik vreselijk maar hij dus ook.
Hij had het dus wel bewust mee gemaakt als baby. Zo bizar eigenlijk, maar ik leerde dat dat niet bizar was. Het was juist heel logisch!

Alle oefeningen heb ik gedaan en het mooie was, mijn zoontje vond het reuze interessant en echt geweldig en wat denk je? Het werkte! Hij wilde na drie avonden als naar zijn eigen bed en sliep de hele nacht. Ik ben ook erg blij dat het ons toch wel zelf is gelukt om hem hiermee te helpen!

Debbie, 39 jaar

Moeder van zoon 8 jaar

Happy child happy parent

Wil je je kind en jezelf helpen?

Ook jij als ouder komt aanbod. Want laten we eerlijk zijn, ouderschap is niet altijd makkelijk. Jij zit soms ook vol en altijd begrip en geduld opbrengen is niet makkelijk. Net op die momenten kunnen kinderen enorme spiegels zijn en net jou zwakke punten enorm spiegelen. In stap vijf besteedt Romelia hier via twee korte video’s aandacht aan. En in de bonus module zelfs een enorm fijne tool: Happy Me. Leert ze je hoe jij je geduld beter kan bewaren via hele fijne tips.

Jullie VOOR Happy Child, Happy parents:

 • Je baby is een huilbaby
 • Je baby is zeer onrustig
 • Je verliest vaak je geduld
 • Je kind heeft vaak driftbuien
 • Je kind slaapt slecht
 • Jullie slapen slecht
 • Je hebt het gevoel dat je je kind niet helemaal begrijpt
 • Je voelt je hulpeloos

Jullie NA Happy Child, Happy Parents:

 • Je baby is tevreden en huilt veel minder
 • Je baby ontspant zich veel meer
 • Je begrijpt je kind en kunt hierdoor geduldiger zijn.
 • Driftbuien worden minder en houden geleidelijk op.
 • Je kind slaapt goed in, de hele nacht en is niet te vroeg wakker
 • Jullie hebben je avond en nachtrust terug
 • Je snapt waarom je kind gedrag vertoond en kunt hierop inspelen.
 • Je voelt je krachtig en weet hoe je je kind kan helpen als die het moeilijk heeft.

Wat ga je leren?

Romelia leert je hoe jij zelf het gedrag van je kind kunt aanpakken. Zij past daarvoor geboortepsychologie toe die ze in de tool Happy Child & Happy Parent heeft verwerkt. Ze gaat je leren wat nu echt de reden is van het gedrag van je kind. Waarom je kind slecht slaapt, zo vaak emotioneel is, drama Queen kan zijn. Ineens behoorlijke driftbuien heeft, verlatingsangst.

Weet je de ware reden die zich altijd bevindt in de eerste duizend dagen van het leven van je kind dan kan je het met je kind zelf aanpakken. Romelia heeft een eenvoudige werkboek gemaakt waar alles al voor je is ingevuld. De video’s van de vijf stappen tool zijn kort want jij hebt al vele ballen hoog te houden. Ze kan je ook live op weg helpen door deze magische tool te komen met een live call erbij. 

1

happy child happy parent

STAP 1

Wat is
geboortepsychologie

Deze uitleg gaat is niet alleen voor ouders met baby’s maar voor kinderen in alle leeftijden. Het gaat over waardoor het gedrag van je kind is ontstaan, weet je dat dan kan je het eenvoudig veranderen!

STAP 2

De vragenlijst.

In stap twee krijg je een uitgebreidde vragenlijst die je snel door kan lopen en precies de reden gaat vinden waarom je kind in zijn of haar alert stand staat.

2

geboortepsycholoog

3

slaaplekker coach

STAP 3

Onderzoek de stand van je kind

Tijdens stap 3 ga je de alert stand van je kind onderzoeken. De opdrachten en oefeningen die Romelia je in deze stap leert gaat je een hele mooie en waarschijnlijk ook even vreemde ervaring geven. Hou je vat, je gaat nu ineens het gedrag van je kind als logisch zien! Ineens vallen de puzzel stukken end at zal je erg gaan opluchten. Maar het kan anders en mag wel anders dat leer je in stap 4!

STAP 4

Zelf aan de slag met je kind

In stap vier ga je zelf aan de slag, ik heb de oefeningen precies beschreven en er zitten invulformulieren bij die je eenvoudig zo op jouw kind kan toepassen.

4

5

STAP 5

Hoe gaat het met jou lieve ouder?

In stap vijf ga ik je nog prachtige tools geven die jou als ouder enorm gaan helpen in de opvoeding van je kind. En ook gaan helpen voor jou als mens!  

In de slaap lekker module vind je precies hoe jij je kind gaat leren om lekker te gaan slapen.

Ik heb ook vele voorbeelden van andere ouders beschreven en hun succes verhalen.

De Tool Happy Child & Happy Parent helpt je ook om ander gedrag van je kind te kunnen verminderen! Hooggevoelige kinderen, kinderen met een sterke wil en kinderen met verlatingsangst kunnen ook geholpen worden met deze tool. In deze training zitten die modules ook toegevoegd.

In vijf stappen neem ik je via de online Tool mee om het eindelijk toch eenvoudig voor elkaar te krijgen.

Speciale bonusses

1

Bonus de lekker slapen module

Specifieke uitleg hoe jou kind die slecht inslaapt, doorslaapt en vroeg wakker word eenvoudig kan helpen.

2

slaap coach kinderen

Bonus module 'ik voel zoveel voor kinderen die hooggevoelig zijn

Specifieke uitleg hoe je het aanpakt voor je kind die hooggevoelig is.

3

coach kinderen tot 21 jaar

Bonus module 'sterke wil' voor kinderen met een sterke wil

Specifieke uitleg hoe je het aanpakt voor je kind met een sterke wil.

4

geboortepsycholoog

Bonus happy me

Voor de ouders: Ik leg je in drie leuke video’s uit hoe jij je fijner in je vel kan gaan voelen/ fijner kan gaan voelen. Hoe jij happier kan zijn. Hoe jij ondanks de vele ballen die je als ouder hoog houd ook aan jezelf kan denken en je op kan laden.

Slaap lekker coach

Happy Child & Happy Parent Online Live Gesprek Met Romelia

Je gaat met Romelia 60 minuten in gesprek (via teams).

Romelia zal naar jullie verhaal luisteren en jullie helpen met je vraag en hoe je dit kan aanpakken.
Zij zal je helpen hoe je dit samen met de tool kan opvolgen. Ze helpt jullie op weg, het kan zijn dat ze vanuit deze call je adviseert om een 1 op 1 coaching te overwegen.

Dit zal Romelia alleen adviseren wanneer ze dit nodig acht, ze zal je ook vertellen waarom ze dat nodig vindt. Is één call voldoende dan zal ze je op weg helpen

Online Training Happy Child & Happy Parent

ter waarde van € 350 voor

€174,95

 • Online programma vijf korte video´s, intotaal 1,5 investeringstijd
 • Werkboek waar alle oefeningen en stappen ook in beschreven staan
 • ´Lekker slapen Bonus
 • ´Hooggevoeligheid´ Bonus
 • ´Sterke Wil´ bonus
 • ´Happy Me´ bonus voor ouders
 • Je krijgt direct toegang.
 • Op je eigen tempo te volgen
 • Twee jaar toegang
 • Voor al je kinderen toepasbaar
 • Direct aan de slag met je kind!
 • 99% resultaat gegarandeerd bij het volgen van alle stappen inclusief de bonussen en wanneer je ook gebruik maakt van de 1 op 1 gesprek met Romelia.
 • Live 1 op 1 gesprek met Romelia 60 min inplannen wanneer jij dat wilt.