3 tips om HSP, Sterke Wil, Verlatingsangst, pittige gedrag te verminderen  – Gratis video

jongerencoach breda

KINDERCOACH EN GEZINSCOACH

Romelia Simon

Kindercoach en gezinscoach Romelia Simon staat bekend om haar zeer authentieke en vooral succesvolle aanpak. Romelia onderzoekt direct de reden van het gedrag. Early life stress en geboortepsychologie waardoor ze het probleem bij de wortel aanpakt het probleem blijvend oplost. 

Wanneer Romelia ouders begeleidt met de juiste tools ontdekken ze waarom het ze eerder niet is gelukt. Ze hoeven niet naar een kindercoach of andere professional maar kunnen hun kinderen zelf begeleiden met hulp van Romelia.

Romelia helpt de ouders die worstelen met kinderen tussen…

0 TOT 4 jaar MET:

 • reflux
 • darmkrampjes
 • veel huilen
 • slecht inslapen en doorslapen
 • onrust
 • driftbuien

4 EN 12 jaar MET:

 • slecht slapen
 • hooggevoeligheid
 • onzekerheid
 • (verlating-, faalangst-) angsten
 • niet lekker in hun vel zitten
 • driftbuien

12 TOT 21 jaar MET:

 • afzetten tegen ouders
 • niet meer willen communiceren
 • angsten
 • geen gevolgen kunnen zien
kindercoach breda

INNOVATIEVE COACHING

BLIJVENDE RESULTATEN

Romelia past iets zeer innovatiefs toe in haar werk waardoor ze voor blijvende resultaten kan zorgen.

Romelia is een van de weinige coaches in Nederland die samen met ouders erdoor heen gaatwaardoor ze problemen tot de wortel letterlijk aanpakt.

Hierdoor kan zij de oorzaak van gedrag vinden en daardoor het gedrag samen met de ouders verminderen en oplossen.

kindercoach breda
kindercoach en gezinscoach

1:1 LIVE COACHING

Onder de professionele begeleiding van Romelia.

VOLG DE ONLINE TRAINING

in jouw tempo met of zonder live begeleiding van Romelia

Hoe lang modderen jullie al aan?

Hoe vaak heb jij gegoogeld op autisme, HSP, angsten of andere stoornissen?

Vaak willen we als ouders maar één ding: dat het gedrag stopt voor altijd en dat je kind happy is. Daar heeft Romelia jaren lang de oplossing voor gezocht en gevonden. Uiteindelijk gaat het niet om hoe het heet wat en kind of tiener heeft maar puur hoe je het oplost of verminderd! Dat de last voor je kind en voor jezelf als ouder zakt en je je kind niet meer zo ziet struggelen.

Labels of stempels leren de ouders er vaak mee om te gaan maar pakken de problemen niet echt bij de wortel aan. Dat doet Romelia als een van de weinige coaches in Nederland wel op een zachte, wetenschappelijk en zeer menselijke manier.

Romelia begrijpt als geen ander door haar professionele maar ook privé ervaringen hoe het is om dag in dag uit met zorgen om je kind te lopen. Elke keer opnieuw proberen maar elke keer voor je gevoel weer falen. Strijd in huis, kind wat blokkeert of angstig is en als enige niet naar dat slaap feestje wil. Of je tiener die ineens 180 graden van gedrag veranderd lijkt en vreselijk gedrag laat zien.

Romelia kent alle klappen van de zweep en heeft haar eigenlijk methode ontwikkeld om de ouders, kinderen en het gezin van kop tot teen te helpen. Wil jij een oplossing?

Durf jij erdoor heen te gaan en eindelijk je kind écht te helpen?

 

Dan ben je echt bij Romelia aan het goede adres. Romelia zal je warm, menselijk met flink portie relativeringsvermogen helpen. Bovendien beschikt ze over heel veel goede kennis waar je echt iets aan hebt en jouw kind direct in zal herkennen.

Ik heb een ander kind ze is zo happy en veel geduldiger geworden!

IK HAD NOOIT VERWACHT DAT IK DE COACHING ZO LEUK ZOU VINDEN!

De bevalling en de geboorte van mijn dochter was heel heftig. Alles wat mis kon gaan was mis gegaan. Ik heb om deze bevalling te verwerken trauma therapie voor mij zelf gevolgd omdat ik het zo traumatisch had ervaren. Ik had mij nooit beseft dat als ik het zo ervaren had het dan ook voor mijn kind traumatische is geweest. Ook de artsen en verloskundigen benoemden dat mijn kind nergens last van gehad kon hebben! Ik geloofde dat. Maar mijn dochter van 5,5 jaar was altijd erg angstig en snel aan het mopperen. Ze klaagden vaak dat ze niet naar school wilde, dat ze het stom vond dat we morgen gingen oefenen met in haar eigen bed slapen. Ik hield elke avond mijn hart vast of ze niet weer iets eng vond of niet wilde.

Maar toen ik via via over Romelia haar werk en de geboorte psychologie hoorde wat een heftige bevalling met een kind doet viel bij mij direct het kwartje! Direct heb ik Romelia gemaild voor een live traject. In 4 afspraken waren we van a tot z samen rond en was het al klaar! Ik heb een ander kind ze is zo happy en veel geduldiger geworden!

Romelia is zo begripvol en makkelijk in de omgang. Ik voelde mij direct op mijn gemak! Ik vond het echt heel leuk om door haar gecoacht te worden!

Anne

Moeder van Sophie (5 jaar)

romelia Simon kindercoach
gezinscoach breda

”Hij slaapt veel sneller en kan daarna lekker in zijn bedje slapen.”

NU WIJ WETEN HOE GEBOORTE PSYCHOLOGIE WERKT IS HET HEEL ERG BEGRIJPELIJK

Ons zoontje van 3 maanden sliep echt onwijs slecht in, en als hij sliep het liefst alleen bij mij. Hij wilt alles in de gaten houden waardoor hij continue overprikkeld raakt. De online training en de zoom meeting met Romelia hebben ons zoveel handvaten gegeven waardoor we nu beter begrijpen waardoor ons zoontje zo slecht kon (in)slapen. Nu wij weten hoe Geboorte psychologie werkt is het heel erg begrijpelijk. Wij zijn er gelijk mee aan de slag gegaan en zien al zoveel verbetering! Hij slaapt veel sneller in en kan daarna lekker in zijn bedje slapen. Romelia heeft in de zoom meeting echt gekeken naar wat voor ons van toepassing was en van daaruit super goede tips geven. Ik kan het zeker elke ouder aanraden!!

Nadia

Moeder van Ray (11 weken)