jongerencoach breda

KINDERCOACH EN GEZINSCOACH

Romelia Simon

Kindercoach en gezinscoach Romelia Simon staat bekend om haar zeer authentieke en vooral succesvolle aanpak. Romelia onderzoekt direct de reden van het gedrag. Early life stress en geboortepsychologie waardoor ze het probleem bij de wortel aanpakt het probleem blijvend oplost. 

Wanneer Romelia ouders begeleidt met de juiste tools ontdekken ze waarom het ze eerder niet is gelukt. Ze hoeven niet naar een kindercoach of andere professional maar kunnen hun kinderen zelf begeleiden met hulp van Romelia.

kindercoach en gezinscoach

Werkwijze:

Romelia werkt enkel met alleen de ouder(s). Dit omdat ouders het prima zelf kunnen wanneer ze de juiste tool hebben en die geeft Romelia je op maat. Alleen kinderen begeleiden doet Romelia niet. 

1) Plan een gratis intake in. Dan kom je via teams in contact met Romelia, in 60 minuten zal ze je vertellen wat ze voor jullie kan betekenen en wat de kosten zijn. (Romelia haar werk wordt nog niet vergoed).

2) Wanneer je ver weg woont begeleidt Romelia je live online of je bent welkom in haar praktijkruimte in omgeving Breda.

3) Romelia gaat je laten beleven waarom je kind stress heeft en hoe we dit kunnen weghalen. Door je kind op leeftijdsniveau dit via een op maat geschreven verhaal te vertellen gaat je kind het ‘verstaan’!
Romelia gebruikt namelijk het celgeheugen van je kind waar de stress is opgeslagen. Dit heb je nog nooit eerder zo gedaan en vele andere deskundige passen dit ook niet toe waardoor de stress nooit verdwijnt en dus de onrust altijd blijft. Dan kan je niet lekker diep slapen, rustig inslapen, goed luisteren of minder gevoelig zijn…

4) Bij voorkeur schrijft Romelia de aanpak voor jullie uit.

5) De ene keer zijn ouders in drie sessies klaar en andere keer duurt het langer Romelia zal direct een indicatie bij de gratis intake geven zodat je ongeveer weet wat je kan verwachten.

“Na 8 jaren flippen om het minste of geringste bleek het pure angst te zijn en was het na het verhaal te vertellen aan mijn kind echt bijna weg!”

Merel moeder van Teun:

Onze zoon reageerde enorm pittig wanneer dingen niet verliepen hoe hij wilde. Meteen gedraagde hij zich alsof er brand was terwijl het over een toetje, snoepje of eerst aan de beurt willen zijn ging…. Onze orthopedagoog heeft ons geadviseerd iets met zijn traumatische bevalling te doen. Daar bleek bij hem echt nog dat heftige gedrag vandaan te komen. 

Na drie sessies met Romelia was het echt drastisch veranderd! Hij wilde niet zo boos worden maar het gebeurde ineens en dat ineens had echt een reden en die is echt opgelost.
Wij waren beiden bijna overleden, ik heb er therapie voor gehad maar dat het zo’n weerslag op hem heeft gehad wisten we niet.

We hebben hem met de kundige handvaten van Romelia alles uitgelegd en het kwartje viel ook bij ons zoon. Hij riep zelfs dat hij zichzelf nu ook eindelijk begrijpt.

 

kindercoach breda

Wanneer de zwangerschap, de geboorte of de periode tot het derde levensjaar niet geheel stressloos is verlopen heeft dat altijd een grote weerslag op het gedrag van het kind 

Tot op de dag van vandaag weten ouders dit helemaal niet en word dit ook niet verteld door artsen, verloskundigen of het consultatiebureau.

Gewoonweg omdat deze professionals dit helemaal niet weten. De kennis van de geboortepsychologie is nog zeer onbekend. Vaak wordt er verteld dat een jonge baby hier nog niets van mee kan krijgen en de last amper beleefd zal worden door een baby. Helaas is dit absoluut niet waar maar wat wel het goede nieuws is, is dat dit wel verholpen kan worden. Vele ouders denken vaak wanneer ze dit horen dat bij hen die periode goed is verlopen en dat geen effect kan hebben gehad op hun kind. Maar wanneer jouw kind bovenstaande beschreven gedrag laat zien is er toch iets in die periode gebeurt waardoor je kind dit gedrag laat zien alleen jij hebt er geen weet van. Er zijn ruim vijftig redenen waardoor kinderen afwijkend gedrag laten zien die er afgespeeld zijn in de eerste duizend dagen.

Hoe je dat kan ontdekken leg ik uit in de gratis training.

Het is geen fase maar het vraagt om een oplossing…

Zullen we gaan voor gèèn label of stempel maar pure vermindering of dat het probleem zelfs geheel oplost?

 

gezinscoach breda

”Hij slaapt veel sneller en kan daarna lekker in zijn bedje slapen.”

NU WIJ WETEN HOE GEBOORTE PSYCHOLOGIE WERKT IS HET HEEL ERG BEGRIJPELIJK

Ons zoontje van 3 maanden sliep echt onwijs slecht in, en als hij sliep het liefst alleen bij mij. Hij wilde alles in de gaten houden waardoor hij continue overprikkeld raakte. Romelia heeft ons zoveel handvaten gegeven waardoor we nu beter begrijpen waardoor ons zoontje zo slecht kon (in)slapen. Nu wij weten hoe geboortepsychologie werkt is het heel erg begrijpelijk. Wij zijn er gelijk mee aan de slag gegaan en zien al zoveel verbetering! Hij slaapt veel sneller in en kan daarna lekker in zijn bedje slapen. Romelia heeft in de coaching echt gekeken naar wat voor ons van toepassing was en van daaruit super goede tips geven. Ik kan het zeker elke ouder aanraden!!

Nadia

Moeder van Ray (11 weken)