3 tips om HSP, Sterke Wil, Verlatingsangst, pittige gedrag te verminderen  – Gratis video

slaap tips kind

GRATIS WEGGEVER

Alert stand van je kind UIT zetten.

Wil jij jouw kind met hsp, slecht slapen, ( verlatings-) angsten en driftbuien helpen? Bekijk de gratis video en ontdek de drie eenvoudige stappen om dit zelf op te kunnen lossen! 

Een lijf die zich minder boos voelt, goed in slaap kan vallen, geen angsten, niet bang is als een ouder niet in de buurt is of dat de emoties en gevoelens alle kanten op schieten…wat zou dat lekker zijn voor je kind! En alleen dan kan je kind ook goed functioneren. Een lijf in balans en de alert stand uit. Dat kan! In de gratis video leg ik je uit hoe je dat in drie eenvoudige stappen zelf kan op lossen met je kind.

 

Wat zou het heerlijk zijn als je kind direct gaat slapen. En jij ook een goede lange nacht krijgt.

WiST JE DAT DIT ECHT KAN?

JA! Alleen ik weet zeker dat jij er al alles aan hebt gedaan maar het werkte niet. In deze korte video krijg je 3 tips om jouw kind tot rust te brengen en goed te laten slapen. 

Wat zou het heerlijk zijn als je kind: direct in slaap valt, minder angst ervaart, goed kan vertellen als er iets is….

Bovendien vertel ik je over een tool waar jij waarschijnlijk nog nooit over hebt gehoord!

Komen jij en je partner ook slaap tekort?

Huilt je baby veel? Komt jouw kind ook regelmatig verdrietig thuis wanneer een kind ene rot opmerking heeft gemaakt en hij of zij hele erg van slag is om je kind zo enorm gevoelig is? 

SNEU HE? WAT ZOU JE DIT GRAAG WILLEN VOORKOMEN HE? HET KAN!

 

Of komt je kind 10x per nacht uit bed? Ik weet zeker dat jij al van alles hebt geprobeerd om je kind hiermee te helpen. Waarschijnlijk hielp dat wel eventjes maar begon het daarna weer opnieuw. Je
bent er waarschijnlijk al achter dat boos worden niet werkt.

Misschien heb jij het zelfs wel opgegeven? En heb je de conclusie getrokken dat jouw kind nou eenmaal een slechte slaper is? 

 

LIEVE OUDER, EEN LIJF WIL SLAPEN, OOK DIE VAN JOUW KIND!

Kindercoach
slaap coach

TIENER/JONG VOLWASSENEN

Had jij altijd een fijne band met je kind maar sinds hij of zij in de pubertijd zit is dit verslechterd?
De communicatie is inmiddels nul komma nul? Wat je ook probeert enige wat er is is strijd?

Geloof mij, dit wilt je kind ook niet maar hij of zij weet ook niet meer net als jou als ouder hoe je het kan veranderen.

Ook bij tieners staat de alert stand vaak nog aan!

Is je kind soms zo enorm zwart wit en ziet geen gevolgen? Lastig he? Hou jij ook geregeld je hart vast? Ik begrijp jou en ga je helpen hoe je kind wat grijs kan leren. Dit kan, daarvoor mag je leren waarom je kind dit doet. Dit heeft echt met zijn of haar stress ervaring in het prille begin te maken. Hebben we die gevonden dan kunnen we je kind ook op oudere leeftijd hierin helpen want geloof mij dat wilt jouw kind stiekem ook!

slaapcoach

” Hooggevoelige kinderen lijken wel een gevoelstherometer in zich te hebben”

Heb jij een hooggevoelig kind die continu de omgeving checkt? Dat ze heel vaak stemmingswisselingen heeft en zich niet fijn voelt? Dat ze jouw gevoelens aanvoelt en zich daar ook rot door gaat voelen? Dat ze ineens blokkeert en heel erg huilt en niet weet wat ze met zichzelf aan moet? Ook dit heeft met haar stress ervaring te maken in het prille begin. Ook dit is echt om te turnen via live coaching of de online Happy Child & Happy Parent Tool!

“Ik kan nooit even alleen weg, mijn kind plakt en hangt enorm aan mij”

Verlatingsangst lijkt bij baby’s en kleine kinderen een fase. Toch is dat het echt niet alleen. Bij kinderen van 4 jaar komt het geregeld zelfs weer terug, gek hé? Nee eigenlijk niet, op die leeftijd word hun wereld ineens groter en wanneer zij in hun begin van hun leven een stressvolle ervaring hebben gehad die angstig was word dit weer even aangeraakt en schieten ze zo weer in die angst. Dat krijg je niet zomaar omgedraaid door je kind alleen gerust te stellen. Maar door live coaching of de online tool is dit wel echt eenvoudig om te draaien. We gaan je kind meenemen in de reden waardoor hij of zij ooit zo’n angstige ervaring heeft mee gemaakt dit gaat veel ophelderen voor je kind waardoor jullie dit samen nu kunnen overwinnen. Je kind zal zo blij en trots zijn als hij of zij die angst samen met jou overwint!

 

De magie die ik je ga vertellen is wetenschap en de enige remedie tegen elk gedrag.

Ik vind dat elke ouder hierover moet horen en daarom heb ik de gratis korte video ‘Drie tips om de alert stand van je kind uit te zetten’ ontwikkeld.

  • Ik ga je vertellen wat een alert stand is en hoe je dat uit krijgt bij je kind.
  • Ik ga je vertellen dat er altijd een reden is waarom je kind zich zo gedraagt.
  • Ik ga je vertellen dat jij dat wel zelf kan veranderen met je kind!
  • Ik ga je ook vertellen dat al die pedagogische trucjes terecht niet hielpen en waarom dat zo is.
  • En ik ga je vertellen wat wel helpt!
  • En hoe je dat zelf kan gaan doen.
  • Ik ga je ook vertellen dat je kind het niet expres deed.

Waar jouw kind eigenlijk last van heeft, is niet weten hoe hij of zij moet ontspannen, minder gevoelig kan voelen, angsten die je kind in zijn lijf voelt kan oplossen.

Het lichaam van je kind staat nog in de alert stand. Dit is onbewust, je kind doet dat niet expres. Dit kan je niet altijd aan het lijf zo zien maar wel aan het gedrag van je kind omdat het niet lukt.

 

Dit heeft een eenvoudige reden je kind durft onbewust niet echt even ‘uit’ te gaan en te gaan slapen of te vertrouwen dat de situatie niet eng is, of de controle los te laten . En zeggen ‘niet bang zijn’, helpt niet. Dat heb je waarschijnlijk al ontdekt?

In de gratis video geef ik je drie eenvoudige stappen hoe je zeer eenvoudig, snel en blijvend je kind kan helpen dat hij of zij beter zal inslapen, doorslapen of niet zo vroeg meer wakker wordt.

Ik ga je kort uitleggen hoe geboortepsychologie werkt en hoe jij het eenvoudig zelf kan oplossen als ouder.
Misschien denk je nu, huh? geboortepsychologie?

Yes, ik ga je uitleggen wat de echte reden is van slecht slapen, hooggevoeligheid, angsten en pittig gedrag.

Want die is er en je kind is niet ziek. Nee, zijn lijf is nog in alert stand en die mag uit. Hoe? Dat leg ik uit via de gratis training.

[et_bloom_locked optin_id="optin_1"][/et_bloom_locked]