jongerencoach breda

Workshop:”Was de start traumatisch? dan was dat het ook voor je kind!”.

Romelia Simon

Was de geboorte van jouw kind zeer traumatisch? Dat was dit ook voor jouw kind zo!

Een workshop over waarom kinderen met een sterke wil, slecht inslapen, hooggevoelig, verlatingsangst en geboren zijn na een zeer traumatische zwangerschap en/of geboorte alles met elkaar te maken heeft!
Je leert in deze stappen wat je kan doen om je kind hier zelf mee te helpen.
Voor ouders met kinderen van kindere in alle leeftijden.

Romelia neemt je in een 2,5 uur durende workshop (met pauze) mee in de magische en wetenschappelijke kennis van geboortepsychologie. De manier hoe een mens geboren wordt doet alles met je gedrag en vooral je stresslevel. Dus ook voor jouw kind die na een traumatische zwangerschap, geboorte is geboren is de stress immens geweest!

Jij had en hebt geen idee en je probeert dag in dag uit je kind te helpen met zijn slecht inslapen, sterke wil, verlangingsangst en/of hooggevoeligheid. Maar het helpt nooit echt blijvend…
Dat klopt omdat de ware reden van dit gedrag niet wordt meegenomen in jouw opvoeding.
Romelia gaat je de ware key geven in haar workshop waardoor je gaat leren waarom een label of stempel of jouw kind niet nodig is en je jouw kind echt kan helpen.
Jij weet tenslotte ook wat die traumatische geboorte en bevalling met jou heeft gedaan en wat je ervoor hebt moeten doen om daaruit te komen.
Dat effect heeft het ook op jouw kind gehad en dat verteld je kind echt met zijn of haar gedrag. Dat gaan we in deze workshop aankijken.

Door het grote succes wat Romelia met haar praktijk behaald heeft ze besloten om workshops te gaan geven zodat ze meer ouders en kinderen kan gaan helpen en inspireren.

kindercoach en gezinscoach

Programma Workshop:

Door het grote succes wat Romelia met haar praktijk behaald heeft ze besloten om workshops te gaan geven zodat ze meer ouders en kinderen kan gaan helpen en inspireren.

Waar? Nabij Breda; bij de fijne en rustige locatie ‘Ons Stedeke’ Kloosterlaan 22 te Langeweg, gratis parkeren. Via de A16 afslag Zevenbergsche Hoek goed bereikbaar.

Voor wie: Moeders en vaders die de geboorte van hun kind echt als zeer traumatisch hebben ervaren en misschien ook zelf hulp voor hebben ontvangen. En ook bij hun kind de bovenstaande problematieken zien en al veel hebben geprobeerd maar niets hielp echt. Ouders die een pittige en/of traumatische start hebben meegemaakt en vooral heel benieuwd zijn. Ouders die een coachingstraject niet nodig vinden voor khun kind of voor zichzelf. Ouders die graag zelf de juiste tools willen ontvangen om hun kind te helpen.

Deelname: € 49-, p.p. incl btw. Betalen in twee termijnen is mogelijk. Zie ook de algemene voorwaarden.

Wat: Een geheel verzorgde workshop met koffie, thee en wat lekkers in een fijne en veilige ambiance. Het is ook een ‘uitje’ waar je je even kan onderdompelen in deze prachtige en inspirerende materie.
De workshop zal interactief zijn maar wanneer jij liever alleen luistert en niets wilt delen is dat helemaal prima!

Het Resultaat na deelname: 
Dat je het gedrag van je kind ineens heel logisch vind.
Dat je specifiek weet waardoor jouw kind zo hooggevoelig is, angstig is, pittig in gedrag is, slecht slaapt of eet.
Wat je kan doen om je kind te helpen.
Weten dat je zelf toch je kind prima kan helpen met de juiste tools.

Duur: 135 minuten workshop, met pauze.

Datum: woensdgaochtend 17 juni ( nieuwe data maak ik hier snel bekend, houd mijn website, en/of sociale media in de gaten. Bij interesse naar andere data mag je mij ook een mailtje sturen: romelia@coachinghetgoudenhart.nl).  

Tijd: van 9:45 tot 12:00

Groepsgrootte: max 10 deelnemers per workshop.

 

“Na 8 jaren flippen om het minste of geringste bleek het pure angst te zijn en was het na het verhaal te vertellen aan mijn kind echt bijna weg!”

Merel moeder van Teun:

Onze zoon reageerde enorm pittig wanneer dingen niet verliepen hoe hij wilde. Meteen gedraagde hij zich alsof er brand was terwijl het over een toetje, snoepje of eerst aan de beurt willen zijn ging…. Onze orthopedagoog heeft ons geadviseerd iets met zijn traumatische bevalling te doen. Daar bleek bij hem echt nog dat heftige gedrag vandaan te komen. 

Na drie sessies met Romelia was het echt drastisch veranderd! Hij wilde niet zo boos worden maar het gebeurde ineens en dat ineens had echt een reden en die is echt opgelost.
Wij waren beiden bijna overleden, ik heb er therapie voor gehad maar dat het zo’n weerslag op hem heeft gehad wisten we niet.

We hebben hem met de kundige handvaten van Romelia alles uitgelegd en het kwartje viel ook bij ons zoon. Hij riep zelfs dat hij zichzelf nu ook eindelijk begrijpt.

 

kindercoach breda

Wanneer de zwangerschap, de geboorte of de periode tot het derde levensjaar niet geheel stressloos is verlopen heeft dat altijd een grote weerslag op het gedrag van het kind 

Tot op de dag van vandaag weten ouders dit helemaal niet en word dit ook niet verteld door artsen, verloskundigen of het consultatiebureau.

Gewoonweg omdat deze professionals dit helemaal niet weten. De kennis van de geboortepsychologie is nog zeer onbekend. Vaak wordt er verteld dat een jonge baby hier nog niets van mee kan krijgen en de last amper beleefd zal worden door een baby. Helaas is dit absoluut niet waar maar wat wel het goede nieuws is, is dat dit wel verholpen kan worden. Vele ouders denken vaak wanneer ze dit horen dat bij hen die periode goed is verlopen en dat geen effect kan hebben gehad op hun kind. Maar wanneer jouw kind bovenstaande beschreven gedrag laat zien is er toch iets in die periode gebeurt waardoor je kind dit gedrag laat zien alleen jij hebt er geen weet van. Er zijn ruim vijftig redenen waardoor kinderen afwijkend gedrag laten zien die er afgespeeld zijn in de eerste duizend dagen.

Hoe je dat kan ontdekken leg ik uit in de gratis training.

Het is geen fase maar het vraagt om een oplossing…

Zullen we gaan voor gèèn label of stempel maar pure vermindering of dat het probleem zelfs geheel oplost?

 

gezinscoach breda

”Hij slaapt veel sneller en kan daarna lekker in zijn bedje slapen.”

NU WIJ WETEN HOE GEBOORTE PSYCHOLOGIE WERKT IS HET HEEL ERG BEGRIJPELIJK

Ons zoontje van 3 maanden sliep echt onwijs slecht in, en als hij sliep het liefst alleen bij mij. Hij wilde alles in de gaten houden waardoor hij continue overprikkeld raakte. Romelia heeft ons zoveel handvaten gegeven waardoor we nu beter begrijpen waardoor ons zoontje zo slecht kon (in)slapen. Nu wij weten hoe geboortepsychologie werkt is het heel erg begrijpelijk. Wij zijn er gelijk mee aan de slag gegaan en zien al zoveel verbetering! Hij slaapt veel sneller in en kan daarna lekker in zijn bedje slapen. Romelia heeft in de coaching echt gekeken naar wat voor ons van toepassing was en van daaruit super goede tips geven. Ik kan het zeker elke ouder aanraden!!

Nadia

Moeder van Ray (11 weken)